Elke school die op onze site staat, heeft een contactformulier op zijn pagina. Dit formulier kunt u gebruiken om contact op te nemen met de school en meer te weten te komen over de aanmeldingsprocedure.

Als u wilt zoeken naar een school of programma, klikt u eerst op een van de onderstaande koppelingen.

Op dit moment bevatten onze websites geen informatie over studentenvisa of reisvereisten.

U kunt de contactformulieren op onze websites gebruiken om contact op te nemen naar de scholen van uw keus. Ze kunnen u meer informatie geven over de vereisten voor reizen en visa.

Begin met zoeken naar programma's en scholen door op een van de onderstaande koppelingen te klikken.

De scholen of programma's die op onze websites worden vermeld, hebben allemaal verschillende lesgelden. 

U kunt de contactformulieren op onze pagina's gebruiken om contact op te nemen met verschillende programma's en scholen om te informeren naar onderwijs en lesgeld.

Begin met zoeken door te klikken op een van de onderstaande koppelingen.

U kunt op onze website niet zoeken naar beurzen.

U kunt de contactformulieren op onze websites gebruiken om contact op te nemen met de scholen van uw keuze.  Deze kunnen u meer informatie geven over de financiële situatie van studenten en hoe u uw hoger onderwijs kunt financieren.

Begin met zoeken naar programma's en scholen door op een van de onderstaande koppelingen te klikken.

Vul het onderstaande contactformulier in en we proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

U kunt ook op onze websites zoeken naar meer informatie over hoger onderwijs over de hele wereld.  Begin met zoeken door te klikken op een van de onderstaande koppelingen.

De TOEFL, of Test of English as a Foreign Language, is een gestandaardiseerde test die is ontworpen om de taalvaardigheid in het Engels te beoordelen van personen voor wie dit niet de moedertaal is.  De test wordt door academische instellingen internationaal erkend en aanvaard als maatstaf voor taalvaardigheid in het Engels in landen over de hele wereld.

De TOEFL is eigendom van en wordt afgenomen door de Educational Testing Service (ETS). 

Als u meer wilt weten over de TOEFL of als u een voorbereidend programma wilt vinden, volgt u deze koppeling: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/TOEFL-Preparation/

Het IELTS, of International English Language Testing System, is een gestandaardiseerde test die is ontworpen om de taalvaardigheid in het Engels te beoordelen van personen voor wie dit niet de moedertaal is.  De test wordt door academische instellingen internationaal erkend en aanvaard als maatstaf voor taalvaardigheid in het Engels in landen als Australië, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten van Amerika.

Als u meer wilt weten over het IELTS of als u een voorbereidend IELTS-programma wilt vinden, volgt u deze koppeling: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/IELTS-Preparation/

De GMAT, of de Graduate Management Admission Test, is een gestandaardiseerde test die is ontworpen om de kwalificaties te beoordelen van personen die willen worden toegelaten tot een universitair managementprogramma. Studenten die een MBA willen volgen, moeten vaak de GMAT halen voordat ze zich voor het gewenste programma kunnen aanmelden.

De GMAT is eigendom van de Graduate Management Admission Council (GMAC) en wordt afgenomen in landen over de hele wereld. 

Als u meer wilt weten over de GMAT, volgt u deze koppeling: https://www.studenttests.com/

Volg ons:

Neem hier contact met ons op

Graag in het Engels schrijven