TOEFL > iBT

iBT 2017

Is Engels niet uw moedertaal en gaat u naar het buitenland om te studeren? Dan is de kans groot dat u de TOEFL-test zal moeten afleggen als een van de inschrijvingeisen voor internationale studenten voor een groot aantal universiteiten en instituten over de hele wereld. De TOEFL-test kan op twee manieren worden gemaakt: 1) op een computer (iBT) of 2) via een papieren versie (PBT). De meest gebruikte manier om de TOEFL-test af te leggen is de TOEFL Internet Based Engels test (TOEFL iBT ™).

De TOEFL iBT Engels test wordt bij meer dan 4.500 testcentra in 165 landen aangeboden en wordt door bijna een miljoen personen per jaar afgelegd, De TOEFL iBT test meet je vaardigheden om Engels te begrijpen en te gebruiken op het niveau dat nodig is voor universitaire studies en om academische taken uit te voeren. Het beoordeelt je kennis op vier gebieden: lezen, luisteren, spreken, schrijven.

U kunt 120 punten voor de TOEFL iBT test halen. U krijgt een score van 0 tot 30 punten voor elk van de vier onderdelen (lezen, luisteren, spreken en schrijven). U zult uw score online al binnen twee weken na de testdatum kunnen bekijken. De scores zullen ook worden gemaild naar u en hogeronderwijsinstelling(en) van uw keuze. De TOEFL-test IBT score is twee jaar geldig, maar u kunt de test zo vaak als u wilt maken.

Om een zo hoog mogelijke score te behalen voor de TOEFL IBT, is het van essentieel belang om u voor te bereiden op de test. Begin dus vandaag nog met de voorbereiding voor de TOEFL iBT! Er is veel zeer relevant TOEFL IBT online voorbereidingsmateriaal beschikbaar. Hier vindt u nuttig TOEFL oefenmateriaal zoals The Official Guide tot the New TOEFL test, de TOEFL Practice Online, Writing in English, en nog veel meer!

Het is niet mogelijk om u de TOEFL IBT internet gebaseerde test online te maken. U dient zich van te voren in te schrijven, om de test af te kunnen leggen bij een testcentrum bij u in de buurt. Zoek de locatie van het dichtstbijzijnde TOEFL IBT testcentrum. Controleer de testdata en schrijf u van te voren in voor de TOEFL-test. Meld u vandaag nog en verzeker u van een plaats voor de specifieke datum bij het meest geschikte testcentrum!

Click Here!