TOEFL > TOEFL Registratie

TOEFL Registratie 2017

Registratie voor de TOEFL iBT (Internet-Based Test)

U kunt zich op vier verschillende manieren inschrijven voor de TOEFL iBT test:

 

1. Online registratie

o Voor de TOEFL iBT online registratie heeft u een TOEFL iBT ‘Registratie Bulletin’ nodig. U kunt dit gratis downloaden of u kunt een gedrukt exemplaar bestellen.

o U kunt betalen met de volgende credit/debit cards: VISA ®, American Express ®, MasterCard ®, JCB ® of Discover ®, of door een inschrijvingsvoucher van een regionaal TOEFL iBT Resource Centre. Als u een bankrekening in de VS heeft, kunt u ook gebruik maken van een elektronische cheque als betaalmethode.

 

2. Telefonische registratie

o In de Verenigde Staten en in Canada kunt u bellen naar: 1-443-751-4862 of 1-800-468-6335. Voor andere locaties moet u op de TOEFL iBT aanmelding kijken voor gegevens van het centrum bij u in de buurt. 

o De betalingsmethoden zijn dezelfde als voor de TOEFL iBT online registratie.

 

3. Registratie per e-mail

o Om u in te schrijven voor de TOEFL iBT test, moet u een TOEFL inschrijfformulier downloaden. Vul het formulier in en stuur dit samen met uw betaling naar het adres vermeld op het formulier of naar uw lokale registratiecentrum.

o ETS moet uw formulier uiterlijk vier weken vóór uw testdatum ontvangen.

o Als u geen bevestiging ontvangt, moet u de locatie waarnaar u uw papierwerk heeft verstuurd bellen. U kunt dit tot 3 werkdagen voorafgaand aan uw registratie deadline doen.

 

4. Registratie in persoon bij een TOEFL iBT Test Resource Centre

 

In sommige gebieden is het mogelijk om vouchers voor de testregistratie te betalen met lokale valuta en/of om u te registreren in persoon op een TOEFL iBT Test Resource Centre.

 Registratie voor de TOEFL PBT (papieren versie)

De TOEFL ® PBT wordt zes keer per jaar aangeboden. U kunt ter plaatse een TOEFL PBT Registratie Bulletin verkrijgen of u kunt een gedrukt exemplaar van het bulletin online bestellen (levering buiten de VS kan tot acht weken duren).

 

U kunt zich op twee manieren registreren voor de TOEFL-test PBT:


1. Online registratie

Als u een VISA, American Express, Discover GCO of credit/ debetkaart heeft, kunt u zich hier online inschrijven. Kijk op de TOEFL website om te zien of er betaalmethodebeperkingen voor uw locatie gelden,

 

2. Registratie per e-mail

Voor deze methode van inschrijving moet u het TOEFL inschrijvingsformulier invullen en met het benodigde bedrag naar het op het formulier vermeldde adres sturen.

 

Het is niet mogelijk om u per telefoon, e-mail, fax of per persoonlijke brief voor de TOEFL-test PBT in te schrijven.

 

 

Belangrijke informatie over de TOEFL registratie:

• Zorg ervoor dat u zich tijdig registreert: de testcentra zitten snel vol.

• Het is bij de TOEFL-testcentra niet toegestaan u ter plekke te registreren.

• Het is zeer belangrijk dat u uw naam precies zo spelt als op het identiteitsbewijs dat u met zich meeneemt op de testdag.

• U kunt zich inschrijven tot 7 dagen voor de beoogde testdatum.

• De na-inschrijving sluit 3 dagen voor de testdatum en kost US $ 35 extra.

• Als u eenmaal uw TOEFL inschrijvingsformulier heeft ingediend, is het NIET mogelijk om de inschrijving te annuleren of een andere testdatum aan te vragen. Als u besluit om niet naar de test te komen, en u zich niet wenst te registreren voor een andere testdatum, dan kunt u een aanvraag voor gedeeltelijke restitutie indienen.

• Bij het invullen van een hogeschool of universiteit moet u dezelfde spelling van uw naam hanteren als op de aanmelding.

• De vergoeding voor de TOEFL iBT-test is afhankelijk van uw testlocatie en varieert tussen de $160 en $225. Het afleggen van de TOEFL-test PBT kost $ 160.

Click Here!