iBT

iBT is een afkorting voor Internet Based Test. De TOEFL iBT test meet jouw vaardigheden wat betreft je actieve en passieve kennis van het Engels op het niveau dat nodig is voor universitaire studies en het uitvoeren van academische taken.

de TOEFL iBT test is de populairste Engels test in de wereld en wordt jaarlijks door bijna 1 miljoen mensen gemaakt! Het is feitelijk geen online test, hij wordt achter de computer in een testcentrum afgenomen.

Vind alle info over de iBT test hier!

TOEFL Score

Info over Hoe wordt de TOEFL score gemeten.
  • - Waar is de TOEFL score op gebaseerd?
  • - Wat is het verschil tussen de iBT en PBT scores?
  • - Hoe ontvang ik mijn TOEFL test score?
  • -Welke TOEFL score heb ik nodig om aangenomen te worden op de school van mijn keuze?
Hier vind je meer informatie en een uitleg over hoe het allemaal werkt!

TOEFL voorbereiding

Een degelijke voorbereiding voor de TOEFL test zal je kansen verhogen om aangenomen te worden op de school waar jij interesse in hebt! Hier vind je alle info over Hoe je voor te bereiden voor de TOEFL Engels test.

TOEFL voorbereidingsmateriaal inclusief gratis voorbeeldvragen, oefentests, interactieve skill-building programma's en nog veel meer. We zullen je ook voorzien van tips over hoe je voor te bereiden op de TOEFL test en waar je voor moet studeren!

Hoe en waar de TOEFL test te maken

De TOEFL test meet uw vermogen om Engels te begrijpen en te gebruiken in een academische setting en is wereldwijd de meest geaccepteerde Engelse test in het onderwijs. Een goede score op de TOEFL-test is een toelatingseis aan niet-moedertaalsprekers van het Engels voor toelating tot universiteiten en hogescholen die onderwijs in het Engels aanbieden. Het succesvol afleggen van de TOEFL-test biedt u de geweldige mogelijkheid om te studeren aan een Engelstalige universiteit waar dan ook ter wereld.

De TOEFL-test wordt op twee manieren aangeboden, afhankelijk van de locatie van uw testcentrum. De Internet-Based TOEFL test (TOEFL iBT) is de meest populaire TOEFL-test. Deze vier uur durende test beoordeelt uw lees-, luister-, en schrijfvermogen in het Engels. Daar waar de TOEFL iBT niet beschikbaar is, is het mogelijk om een papieren versie van de TOEFL test (TOEFL PBT) af te leggen. TOEFL PBT duurt drie uur en bestaat ook uit vier delen: schrijven, structuur en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, begrijpend lezen en luisteren. U kunt de TOEFL-test zo vaak als u wilt maken. Een TOEFL-score is twee jaar geldig.

Een goede voorbereiding op de TOEFL-test kan van cruciaal belang zijn voor uw testscore. U voelt zich een stuk zekerder op de testdag als u van te voren geoefend heeft met behulp van de zeer populaire TOEFL-voorbereiding, die echte TOEFL-test vragen en materialen gebruikt. Er zijn ook veel TOEFL proeftoetsen en TOEFL-test oefenmateriaal online beschikbaar.

Vergeet niet dat het nodig is om u van tevoren aan te melden voor zowel de TOEFL iBT en TOEFL PBT tests! Klik hiervoor op de onderstaande links. Hier vindt u alle informatie over de TOEFL-testcentra en -data wereldwijd en garanderen we u een plaats voor de voor u meest geschikte TOEFL-test. Zet vandaag nog de stap richting uw toekomstige opleiding!


TOEFLRegistration. Klik om te testen data te bekijken

Click Here!

TOEFL België

TOEFL Nederlanden

TOEFL Nederlanden

TOEFL websites