Als je de theorie nodig, wij hebben alles wat u nodig hebt om een ​​hoge GMAT score te behalen
GMAT Prep

Uitgebreide online GMAT Course

Uitgebreide GMAT prep cursus Masterstudies 'zal u helpen om een ​​hoge GMAT score te behalen door het verbeteren van uw begrip van de belangrijkste theoretische concepten. De Graduate Management Admission Test is een vereiste voor toelating tot vele top MBA-programma's over de hele wereld. Een uitgebreide kennis van de theorie en de onderwerpen getest in het examen, alsook een geoefende kennis van wat te verwachten in de GMAT-test, is nodig om een ​​hoge score op de GMAT te krijgen.

Syllabus

De online GMAT cursus bestaat uit dertien sessies ontworpen om je te leren de basis en hoog niveau theorie die wordt getest in de GMAT examen. Elke studie sessie bestaat uit twee video-lessen - een verbale en een wiskundige. Er zijn grondige uitleg van elk concept behandeld in de lessen. Studenttests GMAT Prep zorgt ervoor dat u de specifieke wiskunde, grammatica en logica onderwerpen die van toepassing zijn op de GMAT examen te bestuderen.De Studenttests GMAT Prep cursus maakt gebruik van een op kennis gebaseerde, zeer effectieve aanpak die zeker is om uw testscores te verhogen.
Masterstudies is een bewezen hulpmiddel voor het krijgen van een hoge score

GMAT lessen

In totaal heeft de Studenttests GMAT Prep cursus bestaat uit 27 video lessen. Deze lessen beginnen op een zeer basaal niveau en geleidelijk in moeilijkheden te breiden tot de meest geavanceerde en uitdagende onderwerpen in de test. Elke regel en de formule wordt in detail uitgelegd en voorbeelden worden gegeven in het kader van een echte GMAT vragen. U kunt de video-lessen in de Studenttests GMAT Prep natuurlijk zo vaak en zo vaak kijken als je wilt.

Les Afschriften

Studenttests GMAT Prep les transcripties pre-gefilterd alle dichte inhoud, theorieën, formules en regels om u te presenteren aan de desbetreffende, relevante key materialen. Als je hebt geworsteld met het uitzoeken wat om te studeren en te onthouden in je GMAT studiegidsen, laat Studenttests GMAT Prep werk voor u door de presentatie van de belangrijke informatie in een eenvoudig te-studie formaat. U kunt gebruik maken van uw kostbare tijd aan het leren, niet te zoeken. Gewoon downloaden van de les transcripties rechtstreeks van Studenttests GMAT Prep.

Knowledge Base

Bespaar tijd en zoek naar specifieke informatie op onderwerp, trefwoord of alfabet met behulp van de Studenttests GMAT Prep kennisbasis.

Geld terug garantie

De Studenttests GMAT Prep is een instrument gebleken om GMAT testscores te verhogen, ongeacht wat uw startpunt ervaringsniveau.Probeer de tool, vandaag. Als het niet werkt om uw GMAT testscores te verhogen, kunt u gebruik maken van ons geld terug garantie!

Practice Tests

De Studenttests GMAT Prep leidt online cursus naadloos in cruciale praktijk als elke les bevat een pre-klasse de praktijk te testen, een praktijk test en opdrachten die zijn net als echte GMAT test vragen. U kunt uw prestaties te meten en uw gemiddelde score verhogen als je leert, studie en de praktijk met behulp van de Studenttests GMAT Prep tool.
Sla uw tijd met een
praktische platform voor
GMAT score stimuleren
 GMAT ToolsKorte blik op de voorbereiding voor GMAT Studenttest
Materiaal om te bekijken
GMAT BeheersenMonitor jouw zwakke plekken ter verbetering
LeaderboardsNeem die extra stap, jouw omgeving zal je ervoor bewonderen
Studie
Sessies
Oefen
Tests
Gerelateerde
Materialen
Video
Materiaal
Maak zoveel mogelijk aangepaste praktijktesten als je wilt, met behulp van een database met meer dan 5,500 praktijkproblemen
Kies een uitdagendere oefening
Ontwerp individuele testparameters
Oefen met een Examen Simulator
Doorzoekbare
Indexen
Concepten
Volg je vooruitgang met gedetailleerde analyses die ingaan op jouw specifieke sterke en zwakke punten
Beheersing van specifiek
onderwerp
Prestatie
Per Tijd
CAT Resultaten
Prestatie per Moeilijkheidsgraad
Dashboard
GMAT Syllabus
Testgenerator
Kennisbank
Analytics

Kies jouw Studententest GMAT Prep-plan

Enorme besparing. $100 korting. Slechts 2 weken

Gratis Proefversie
Gratis/ 7 dagen
13 sessies met uitgebreide instructies ?
4 sessions
9 volledige, adaptieve GMAT
simulaties ?
5500+ praktijkvoorbeelden met
uitleg ?
Geavanceerde Analytische hulpmiddelen ?
Adaptieve Leer
methodes ?
Aangepaste GMAT Oefening ?
5 practice tests
Volledig Geïntegreerd Redeneren
training ?
Herhaal gratis je cursus ?
Geld Terug Garantie ?
Vraag-een-Tutor ?
Onbeperkte toegang tot het platform
overal ter wereld
4 months
7 days

België


Nederlanden


Nederlanden


GMAT websites