GRE > GRE Registratie

GRE Registratie 2017

Registratie voor de computerversie van de GRE test


Je kunt je op vier manieren voor de GRE computerversie registreren:

 1. Online. Om je online te kunnen inschrijven heb je een My GRE Account nodig. Je kunt alleen met de volgende kaarttypes betalen voor de GRE online aanmelding: American Express, JCB, Discover, VISA of MasterCard.

  Let op: je kunt je niet online voor de GRE computerversie inschrijven als je om korting wilt vragen, op maandag je test wil maken, of een standby test wilt maken. Deelnemers uit Nigeria of deelnemers met speciale behoeftes of met een handicap die speciale voorzieningen vereist kunnen zich niet online voor de GRE test aanmelden

 2. Telefonisch. Voor deze manier van aanmelden moet je je Regionale Registratie Centrum (RRC) bellen tenminste 2 werkdagen voor de gewenste testdatum. Je krijgt een bevestigingsnummer, het adres van je GRE testcentrum en je GRE testdatum. Je kunt American Express, JCB, Discover, VISA, MasterCard of een betalingsnummer gebruiken voor de betaling. 

 3. Per fax. Om je per fax voor de GRE test aan te melden moet je het Internationale Test Schema formulier per fax naar je RRC versturen. Je fax moet ten minste 7 dagen voor je gewenste GRE testdag binnenkomen. De betalingsmethodes zijn dezelfde als voor de GRE aanmelding per telefoon. Een bevestigingsnummer, de tijd en het adres van je testcentrum worden je per email of fax toegestuurd.

  Let op: Aanmelding per fax is niet mogelijk in de VS.

 4. Per post. Om je per email voor de GRE test aan te melden moet je het Internationale Test Schema formulier naar je RRC sturen samen met je betaling. Het RRC moet het formulier ten minste 3 weken voor je gewenste testdatum ontvangen.

  Let op: deelnemers uit China, Korea, Taiwan en Hongkong kunnen zich alleen online registreren voor de GRE test.

 

 

Registratie voor de GRE papieren versie


Je kunt je op twee manieren inschrijven voor de GRE papieren versie:

 1. Online. Om je online te kunnen inschrijven heb je een My GRE Account nodig. Je kunt alleen met PayPal, E-Check of een van de volgende kaarttypes betalen: American Express, JCB, Discover, VISA of MasterCard.

  Let op: deelnemers uit Nigeria of deelnemers met speciale behoeftes of met een handicap kunnen zich niet online voor de GRE test aanmelden.
   
 2. Per post. Om je per post voor de papieren versie van het GRE aan te melden moet je het aanmeldingsformulier uit het GRE Bulletin downloaden en invullen en naar het op het formulier vermeldde adres sturen samen met de betaling. Je kunt geld of een gewaarmerkte cheque sturen voor de betaling.

 

Belangrijke informatie over GRE registratie:

 • Het is zeer belangrijk dat je je naam precies zo schrijft als in het ID bewijs dat je op je test dag overlegt.
 • Je mag de GRE maar een keer per 30 dagen afleggen, en niet vaker dan 5 keer in 12 maanden.
 • Tot drie dagen van de voren is het mogelijk om de datum te wijzigen, ad te zeggen of om de locatie van je GRE test te wijzigen (dit is exclusief je testdatum of inschrijvingsdatum). Anders verlies je je inschrijfgeld.
 • Je kunt je GRE test inschrijving niet aan een andere persoon overdragen.
 • Het inschrijfgeld voor de GRE is inclusief het gratis verzenden van GRE scorelijsten aan vier business schools of graduate programma’s die je geselecteerd hebt. Op de testdag of bij de aanmelding voor de GRE word je verzocht de instellingen waaraan je score moet worden gestuurd door te geven.
 • De extra kosten voor late inschrijving bedragen $25 (alleen voor online aanmelding voor de GRE papieren versie). Het kost $50 om je GRE testcentrum te wijzigen of om de test op een andere datum af te leggen.