GRE > GRE Praktijk

GRE Praktijk 2017

Ben je van plan je aan te melden voor de GRE test? Dan moet je vandaag nog beginnen met de GRE voorbereiding. Je kunt een GRE oefenmateriaal online vinden, en het is ook mogelijk om GRE oefenboeken te bestellen. Immers, je voorbereiden met de officiële GRE voorbereidingsmaterialen van ETS is de enige manier om je bekend te maken met de originele GRE vragen, en met de algemene indeling van de test. Begin zo vroeg mogelijk met je GRE voorbereiding: het is de enige manier om je GRE score te verbeteren.

 

Bekijk vast de beste GRE Voorbereidingsmaterialen en krijg vast nuttige tips die je zullen helpen geweldige resultaten te boeken tijdens je GRE testdag.


- Begin met je voorbereiding voor de GRE bij het begrijpen van de concepten en indeling van de GRE! Dit is er belangrijk om je tijdens de dag van de test op je gemak te voelen.

 

- Maak zoveel mogelijk GRE oefentests en bekijk je taal-, schrijf-, en wiskundevaardigheden kritisch. Bereid je voor op de GRE door je GRE vocabulaire te verbeteren en voorbeeld essays te schrijven. Het is noodzakelijk met authentieke GRE vragen te oefenen. Daarom bevelen we je aan officiële GRE oefenmaterialen te kopen.

  • The Official Guide to the GRE Revised General Test. Deze populaire gids bevat twee complete GRE tests, authentieke vragen, een kopie van POWERPREP® II voorbeeldantwoorden op de essays, verscheidene test strategieën en meer!! Kosten: $35.
  • ScoreItNow!™ Online Writing Practice. Deze oefendienst bereidt je voor op het onderdeel Analytisch Schrijven, geeft je nuttige uitleg en licht je in over GRE voorbereidingsproblemen. Zodra je klaar bent krijg je meteen een GRE score! Kosten: $13.

 

- Er bestaat ook geweldig online GRE oefenmateriaal dat je gratis kan downloaden. Bekijk bijvoorbeeld de volgende links eens:

  • POWERPREP® II Versie 1.0 Software. Deze software geeft je voorbeeldvragen, geweldige adviezen en teststrategieën voor de test, en laat je ondervinden hoe het voelt om de getimede computerversie van de algemene herziene GRE te maken.
  • Oefenboek voor de papieren versie van de GRE Revised General Test (PDF). Download dit boek om je voor te bereiden voor de papieren versie van de algemene herziene GRE test. Dit GRE oefenboek bevat een gehele test, voorbeeldvragen, analytisch schrijven onderwerpen, teststrategieën, beoordelingsinformatie en veel meer.
Click Here!