GRE > GRE ScoreSelect

GRE ScoreSelect 2017

Vanaf juli 2012 wordt ETS de invoering van een geweldige aanvulling op de GRE General Test ® herzien en GRE ® Subject Tests - de ScoreSelect SM optie voor het melden van GRE scores. De ScoreSelect optie geeft GRE de geteste personen de mogelijkheid om zelf te beslissen welke testscores te sturen af te studeren en business schools. De mogelijkheid om de scores die je voelt vertoon van uw persoonlijke beste verslag zal de algemene test met ervaring en geeft je meer zelfvertrouwen op de testdag.


De instellingen waaraan u een aanvraag ontvangt alleen de GRE scores die je hebt gekozen om te rapporteren met behulp van de ScoreSelect optie, en er zal geen speciale indicatie of je hebt genomen aanvullende GRE testen zijn.

 

Op testdag, kunt u kiezen uit de volgende opties in het testcentrum voor gratis:

  • ScoreSelect Meest recente optie - De scores van uw huidige testafname zal worden toegezonden aan de instellingen die u aanwijst.
  • ScoreSelect Alle optie - De scores van al uw test overheden in de laatste 5 jaar zal worden verzonden aan de instellingen die u aanwijst.

 

U kunt kiezen welke score rapportage-optie te gebruiken voor elk van uw 4 gratis score rapporten.

Na de testdag, dan kunt u Extra Score Reports voor een vergoeding en kies uit de volgende opties:

  • ScoreSelect Meest recente optie - De scores van uw meest recente test administratie zal worden toegezonden aan de instellingen die u aanwijst <./ Li>
  • ScoreSelect Alle optie - De scores van al uw test overheden in de laatste 5 jaar zal worden verzonden aan de instellingen die u aanwijst.
  • ScoreSelect Elke optie - De score van een of meerdere testen overheden in de laatste 5 jaar zal worden verzonden aan de instellingen die u aanwijst <./ Li>


Als u het nemen van de op papier gebaseerde GRE General Test herzien of GRE Subject Test, zult u voorafgaand selecteert u uw score rapportage-opties om te testen dag.


Let op:
Scores van een GRE test administratie moeten worden gemeld in hun geheel. Ongeacht welke ScoreSelect optie je ook kiest, wordt u gevraagd om een bepaalde testafname data te selecteren zodat uw Verbaal Redeneren, kwantitatieve Redeneren en Analytische Schrijven scores zijn allemaal van dezelfde testsessie. Dit betekent dat je niet een deel van uw GRE score indienen van een testdag en een andere van een andere dag.


De nieuwe ScoreSelect optie is beschikbaar voor zowel de GRE General Test herzien en GRE Subject Tests, en kan gebruikt worden door iedereen met rapporteren scores van de afgelopen vijf jaar.


De GRE herziene General Test is de meest geaccepteerde afgestudeerde toelatingstest wereldwijd en kan de deur openen naar een wereld van studiemogelijkheden. Dus neem de stap naar uw toekomstige onderwijs vandaag en inschrijven voor de GRE General Test herziene !