GRE Registratie

Vergeet je niet van te voren aan te melden voor de GRE test! Je kunt je op vier manieren voor de computerversie, en op twee manieren voor de papieren versie inschrijven. Een vroege registratie garandeert deelname aan de test die voor jou het handigst is. Lees meer over GRE Registratie en schrijf je vandaag nog in voor de GRE!

GRE Score

Je GRE Score bestaat uit de scores van de drie onderdelen: verbaal redeneren, non-verbaal redeneren en analytisch schrijven. In augustus 2011 heeft het ETS een nieuw scoringssysteem voor verbaal en non-verbaal redeneren ingevoerd. Alle informatie over de GRE Score en de verschillen tussen de oude en nieuwe test vind je hier.

GRE Voorbereiding

GRE Voorbereiding kan cruciaal zijn voor het resultaat van je GRE test. Er zijn zowel een aantal GRE oefentests en GRE boeken beschikbaar, als een GRE vocabulairelijst, GRE oefenvragen, GRE woordenlijsten en ander populair GRE voorbereidings-materiaal. Begin nu met oefenen voor het GRE en voel je zeker op de testdag en krijg een geweldig resultaat voor de GRE test!

GRE

GRE ® revised General Test - Waarom zou ik de GRE test doen?

GRE scores worden gebruikt door aanmeldingsbureaus van duizenden graduate en business schools over de hele wereld. De herziene algemene GRE test wordt elk jaar door ongeveer 675.000 toekomstige studenten uit 230 landen en regio’s gemaakt.

 

De GRE wordt in meer dan 160 landen aangeboden. De test kan op twee manieren gemaakt worden: de computerversie en de papieren versie.

  1. De computerversie van de GRE test wordt wereldwijd op erkende testcentra afgenomen. De test duurt 3 uur en 45 minuten, en kan gedurende het hele jaar gemaakt worden. De test is 1 tot 2 keer per maand beschikbaar in China, Taiwan, Korea en Hongkong.
  2. De papieren versie van de GRE wordt daar aangeboden waar de computerversie niet beschikbaar is. De test duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten. Hij wordt drie keer per jaar aangeboden: in februari, oktober en in november.


In augustus 2011 is de GRE® General Test vervangen door de GRE® revised General Test, die een gebruikersvriendelijker ontwerp heeft. Een paar geweldige nieuwe eigenschappen van de herziene algemene GRE test zijn:

  • Het is nu mogelijk om antwoorden te veranderen en te bewerken en om vragen over te slaan en later terug te komen bij die vragen.
  • De nadruk ligt meer op tekstbegrip en de toepassing van je redenatievaardigheden dan op vocabulairekennis los van een context.
  • Je kunt meer van je persoonlijke stijl en strategieën gebruiken tijdens de test.


De herziene algemene GRE test bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  • Verbaal redeneren beoordeelt je redenering en je capaciteiten te begrijpen wat je leest. Bij dit onderdeel moet je geschreven materiaal beoordelen en verzamelde informatie samenvoegen, relaties tussen concepten en woorden, en de relaties tussen de verschillende zinsdelen herkennen.
  • Non-verbaal redeneren beoordeelt je vaardigheden voor het oplossen van problemen en interpreteren en analyseren van kwantitatieve informatie beoordeeld. Bij dit onderdeel moet je kennis hebben van basis concepten van de wiskunde, zoals algebra, geometrie, data analyse en aritmetica hebben.
  • Analytisch schrijven beoordeelt je analytische schrijfvaardigheid en kritisch denkvermogen en vooral je vaardigheden op het gebied van het effectief en duidelijk ondersteunen en uitdrukken van complexe ideeën.


GRE scores zijn 5 jaar geldig. Dat betekent dat je zelfs als je nog twijfelt over waar je wilt studeren je de test nu al kunt maken en je scores later kunt gebruiken wanneer je besluit je daadwerkelijk aan te melden voor een graduate programma of een business school. Zet daarom vandaag een stap in de richting van je toekomstige educatie meld je aan voor de GRE test!

Click Here!

GRE België

GRE Nederlanden

GRE Nederlanden

GRE websites