GMAT Ontworpen met uw doelen in Mind
GMAT Prep

GMAT Score

Een hoge GMAT (Graduate Management Admission Test) score zal verbeteren van uw kansen op het krijgen van aanvaarde naar boven MBA-graduate programma's. De Masterstudies GMAT voorbereiding op de test is ontworpen om uw doelen te bereiken. Elke functie van de software is ontworpen om u te helpen uw testscores te verhogen. We maken het ook ons ​​doel om het leren voor de GMAT eenvoudiger, sneller en leuker. Het krijgen van een top score op de GMAT examen is niet alleen om het kennen van de theorie achter de vragen, het gaat ook om het combineren van studie met de praktijk. De GMAT is niet zoals andere tests, omdat uw succes op dit examen is een gevolg van de gecombineerde academische kennis en strenge praktijk. Statistieken tonen aan dat het kennen van de theorie is slechts het halve werk van GMAT prep. Studenttests GMAT Prep zal uw test praktijk begeleiden dus het is slim, tijd efficiënt en effectief.

GMAT vragen

Elke praktijk vraag in de Studenttests GMAT Prep heeft een gedetailleerde uitleg gekoppeld die zal u tonen de beste benadering van de vraag, maar ook het uitleggen van de juiste antwoord is correct. Deze gedetailleerde, specifieke uitleg zal helpen verdiepen uw begrip van de theorie geleerd in boeken of in de klas. De uitleg zal ook helpen u uw test het nemen van vaardigheden aan te scherpen door te laten zien hoe je moet denken voor de GMAT.

Geld terug garantie

Studenttests GMAT Prep is voor alle GMAT test-takers die streven naar een hogere score te halen. Wij garanderen testscore verbeteren, of uw geld terug! Als uw GMAT testscores niet verbeteren na het gebruik van onze software, zullen wij restitutie van de prijs van de software.

Test Generator

Wij hebben vertrouwen in de Studenttests GMAT Prep-programma voor een aantal redenen, waarvan een de Practice Tests Generator. Je kunt zoveel van je eigen gepersonaliseerde praktijk testen als u nodig hebt.Kies de moeilijkheidsgraad van de vragen, de vraag categorie, het aantal vragen en de timing, en de Studenttests GMAT Prep software doet de rest. Het selecteren van meer dan 5.000 GMAT oefenvragen in onze database, de test generator zorgt ervoor dat u gericht de praktijk voor een betere score. Je hoeft niet aan te passen aan vooraf gemaakte, cookie-cutter praktijk testen, onze praktijk test generator zorgt ervoor dat uw praktijk zich aan uw wensen en mogelijkheden om het meeste uit je studietijd te maken.

Computer Adaptive Test

De Studenttests GMAT Prep software functioneert ook als een CAT (Computer Adaptive Test). Niet alleen kunt u een ongekend aantal oefenexamens maken door het selecteren van de bovenstaande problemen, categorie en tijd criteria, kunt u ook toegang tot-en-klare, volledige lengte GMAT bijvoorbeeld examens online.Deze oefentoetsen maken gebruik van dezelfde adaptief algoritme van de echte GMAT-test en zijn de meest nauwkeurige manier om je score op het echte examen te voorspellen. Studenttests GMAT Prep is gebaseerd op een constant bijgewerkt en opnieuw gekalibreerd databank van echte GMAT vragen om u te voorzien van de meest realistische testen ervaring.

Online oefenen problemen

Naast de online GMAT tests zijn er online praktijk problemen in de Studenttests GMAT Prep programma. Hier heeft u toegang tot een aantal van de meest uitdagende problemen die je kunt tegenkomen op de werkelijke GMAT-examen, die je voorbereiden op het slechtst mogelijke scenario. De online praktijk problemen ontwikkelen de nodige hogere-orde denken dat je nodig hebt om de moeilijkste GMAT vragen aan te pakken en het verkrijgen van uw beste score.

Kenmerk van GMAT prep

Gedurende uw Studenttests GMAT Prep regime, kunt u uw vooruitgang bij voorbereiding op de test gemakkelijker te maken. Het kenmerk van een goede voorbereiding op de test is de juiste balans tussen theorie en praktijk.U moet worden gepleegd om een ​​consistente, strenge praktijk om te slagen in je GMAT voorbereiding van de proef. De Studenttests GMAT Prep software is ontworpen om u te helpen bijhouden van uw vooruitgang en worden gemotiveerd om te blijven oefenen en het streven naar een hogere score. Ben je klaar om de GMAT verslaan en krijgen een serieuze voorsprong op de concurrentie in de Master of Business Administration-programma opnames? Aan de slag met Studenttests GMAT Prep vandaag en kijk hoe je testscores beginnen te stijgen!Korte blik op de voorbereiding voor GMAT Studenttest
Materiaal om te bekijken
GMAT BeheersenMonitor jouw zwakke plekken ter verbetering
LeaderboardsNeem die extra stap, jouw omgeving zal je ervoor bewonderen
Studie
Sessies
Oefen
Tests
Gerelateerde
Materialen
Video
Materiaal
Maak zoveel mogelijk aangepaste praktijktesten als je wilt, met behulp van een database met meer dan 5,500 praktijkproblemen
Kies een uitdagendere oefening
Ontwerp individuele testparameters
Oefen met een Examen Simulator
Doorzoekbare
Indexen
Concepten
Volg je vooruitgang met gedetailleerde analyses die ingaan op jouw specifieke sterke en zwakke punten
Beheersing van specifiek
onderwerp
Prestatie
Per Tijd
CAT Resultaten
Prestatie per Moeilijkheidsgraad
Dashboard
GMAT Syllabus
Testgenerator
Kennisbank
Analytics

Kies jouw Studententest GMAT Prep-plan

Enorme besparing. $100 korting. Slechts 2 weken

Gratis Proefversie
Gratis/ 7 dagen
13 sessies met uitgebreide instructies ?
4 sessions
9 volledige, adaptieve GMAT
simulaties ?
5500+ praktijkvoorbeelden met
uitleg ?
Geavanceerde Analytische hulpmiddelen ?
Adaptieve Leer
methodes ?
Aangepaste GMAT Oefening ?
5 practice tests
Volledig Geïntegreerd Redeneren
training ?
Herhaal gratis je cursus ?
Geld Terug Garantie ?
Vraag-een-Tutor ?
Onbeperkte toegang tot het platform
overal ter wereld
4 months
7 days

België


Nederlanden


Nederlanden


GMAT websites